Translate

Sunniter, shiiter och malmöiter

Svenskar strider mot svenskar i Syrien, alltså kurder och araber från Malmö, men med nuvarande ideologi och retorik är de inte bara svenskar, utan också malmöiter. Nu när ryssarna

har börjat städa upp efter Västerlandet, står det klart att alla dessa soldater och deras vänner kommer att fly Syrien. Men vart? Miljoner människor, vilket också är den ryska taktiken, kommer att röra sig mot Europa. På en miljon migranter går det gissningsvis 10 000 terrorister. Malmö, som är en av få städer i Europa med arabiska som språk för grundskolan, kanske den enda, har stora chanser att bli huvudstad för en internationell islam, malmöism. Barnen kan ju börja i skola direkt, det finns en del lediga platser i det kommande Muslimhamn. Men för att inte över en natt införa halshuggningar på Stortorget, kan vi starta med den mjukare formen av islam, shia, och blanda upp den med lite malmöitiskt öppna hjärtan. Särskilt bland kvinnorna, som har blivit lite torra i Malmö sedan experimentet med feminism inleddes på 1980-talet. För att få igång dem, tillåts snarast månggifte. De har gått lite vilse i modet och liknar manliga talibaner med sina byxor under kjol, men vi kunde införa en passande, kanske regnbågsfärgad klänning med en vacker sjal. Det finns många fina idéer på islamiska modevisningar.

Kyrkorna i Malmö kan lätt göras om till tjusiga moskéer, som inte ringer för islam, utan vi placerar en sådan där imam att ropa in de rätttrogna malmöiterna. Självklart jagar vi äntligen ut alla dessa fruntimmerspräster ur kyrkan och skänker dem till imamens harem. 

En av fördelarna med att införa islam i malmöitisk form är det lugn som kommer att sprida sig, för länder och städer som styrs med hjälp av islam tar inte emot flyktingar, bara arbetskraft, inte ens om flyktingarna är av ungefär samma tro. De av islamsk tro som är gifta med otrogna har inga rättigheter, får inga barnbidrag och får betala för allt, skola, sjukvård och övrig samhällsservice. Det är ju ungefär som i Malmö idag, där kön till dagis för muslimer är tre dagar, för otrogna 3 månader. Om den retroaktiva delen av barnbidraget räknas in, den som muslimer får, inte otrogna övriga folk, är barnbidraget i den befolkningsdelen ungefär det dubbla. Vi har alltså på sina håll redan infört malmöism, det är bara att göra det offentligt och bygga vidare.

PÅ arbetsmarknaden är det samma bild, där myndigheter och kommuner anställer analfabetiska ingenjörer av rätt tro före välutbildade otrogna och har infört krav på kunskaper i arabiska för vissa yrken, till exempel sjuksköterska. På sjukhuset i Malmö finns redan tendenser till särskilda, snabbare köer för rättrogna, medan otrogna gamlingar får invänta sin långa tur. För att inte tala om att vi redan har infört beskattning av otrogna, medan de rättrogna lever på överflödet som skapas. Så har det historiskt alltid varit i länder och stadsstater med islam som religion. 

Malmöismen kommer att försvaras av heroiska soldater, som tränats i demokratisk frihetskamp i Syrien under amerikansk ledning, men jagats bort av ryssar. Malmö kunde nu bli ett den islamiska fredens paradis, och denna heliga armé blir ett fint argument i kravet på utökade rättigheter i malmöismens rike, som bör och skall försörjas av statskassan och lite donationer från välvilliga och vänskapliga stater i arabvärlden, framför allt Saudiarabien. 

Så Malmös framtid är ljus Tack vare ryssarna kommer våra hjältar hem för att bygga malmöismen. Låt vara att de, ryssarna, kommer att betrakta oss som terrorister och Malmö som ett terrorns näste, men det gjorde de redan innan de bestämde sig för att jaga hem malmöiterna. Vi kommer också att fortsätta fördöma deras upprensningaktioner, även om de sker på syriska statens begäran, till skillnad från andra länders bombningar av och i ett land, utan resultat annat än lidande, under fem år. Men brott mot FN-stadgan och mänskligheten är inte brott när de sker i den spirande malmöismens namn. Det vet ju varenda malmöit.

 

 

Vinaora Visitors Counter

648991
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
4853
8010
21160
603764
62650
52511
648991
Your IP: 54.166.160.105
2018-06-21 23:27

Creative Contact Form

Kontakt
Fråga på