Translate

Från Ankara till Burlöv

Europa är inte Ryssland, så det är inte mer än logiskt att kontinenten nu aviserar visumfrihet med Turkiet samtidigt som Ryssland aviserar visumtvång. Islamiska staten Turkiet, som med hjälp av IS för krig mot det sekulära Syrien, liksom Tyskland förde krig mot Ryssland med hjälp av SS, kommer med hjälp av visumfriheten att påskynda

fascislamiseringen av Europa, allrahelst som även ett EU-medlemskap nu inte ligger långt borta. Det är belöningen för striden i Syrien mot dem sista resterna av kristendomen, och som tack för terrorattacken mot ryska plan i försvaret av Islamiska staten inhämtar terroriststaten miljarder euro. Nåja, pengarna skall ju användas av Turkiet för att inte släppa iväg flyktingar över Europa, så syftet kanske har sina sidor. Men turk med visum eller flykting, resultatet blir detsamma, när utpressning och gisslantagande är drivkrafter. Den olösliga gåtan är hur betalning för flyktingstopp hänger samman med visumfrihet. Det ena motsäger det andra, men det är väl betecknande för västeuropeisk politik i vår tid.

Även i Malmö har denna utpressningspolitik, där människor kräver betalt för att komma hit, rönt framgångar, närmare bestämt i Burlöv, där shoppingcentret i det muslimska området inte kunde avstå från islamreklam på sina väggar. Inte av "toleranta" skäl, utan av krasst vinstintresse. Burlöv flödar nämligen av socialbidrag som ska spenderas. Stolta tjejer med slaviska efternamn, islamiserade vilsegångare i en rest av det osmanska imperiet på Balkan, kämpar fram en målning av sig själva i slöja med eldiga tal på ren skånska. De är troligen födda i Sverige av flyktingar från Bosnien och har nog själva aldrig burit slöja, men i Sverige har de fått veta att så skall en muslimska kvinna klä sig. Slöjan har blivit en symbol för utanförskapet och revolutionär kamp. I den lever kanske en 500 år gammal tradition efter det att Bosniens slaviska elit tagit islam som officiell ideologi och fört landet in i Osmanska imperiet. Därefter har landet utmärkt sig i historien genom terrorism och fascism. Skotten i Sarajevo och Ustasa-styret under andra världskriget lever vidare i Burlövs intressanta målningar. Det ska bli spännande att se om den svenska eliten på samma sätt som den bosniska också antar islam och om våra barn liksom dagens bosniska tjejer i Burlöv kommer att islameras. Eliten i Burlöv är i varje fall en god bit på väg att göra enfald av mångfalden, först genom att tillåta, sedan förbjuda och därefter tillåta en symbol på helt fel plats på helt fel tid. Tjejernas symbol för frihet och mångfald blir malplacerad, påtvingad människor som inte vill ha med den att göra. DET är mångfald, när dina symboler är dina, mina mina, och fred råder. Utpressning och gisslantagande är terrorism.

Ryssland är inte Europa. Rysk islam har både reklam, butiker och "muslimmobiler", som avger en signal fem gånger om dagen och regelbundet får meddelanden från Koranen. Den sekulära ryska staten tillåter dock inte slöja på sitt område, och integration betyder inte att ryska barn skall äta halalkyckling i skolan. Kycklingen är också sekulär. I Tjetjeniens skolor har flickorna hucklen i olika färger för varje klass för de tjetjenska flickorna, medan de ryska inte måste, men inte sällan täcker huvudet med den traditionella ryska kosynka. Ungefär som svenska kvinnor på 1960-talet gick i huckle. Numera går de i byxor med kjol utanpå, som en modern manlig taliban eller en rysk bondkvinna, när jeans dök upp på 60-talet. I Ryssland finns en eklektisk röra av religiösa påbud och traditioner, och att vara gift för en kvinna heter på ryska att vara "bakom mannen", helt i överensstämmelse med den muslimska traditionen, där kvinnan skall gå bakom sin man. Men det är fortfarande ett krav på en rysk man att han går före och öppnar dörren, som en gång i Europa. Numera sker inte detta, utan den svenska kvinnan ställer ner påsarna från affären och öppnar dörren för sin man. Det kallas förtryck, med eller utan huvudbonad, för det viktiga är inte vad man har på huvudet, utan i.

 

Vinaora Visitors Counter

648991
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
4853
8010
21160
603764
62650
52511
648991
Your IP: 54.166.160.105
2018-06-21 23:27

Creative Contact Form

Kontakt
Fråga på