Translate

Rädda kvinnor

Flickor i Malmö vågar inte gå till skolan. De antastas och förnedras sexuellt medan liberalister, antirasister och alfonshatare tittar på och förbjuder hemska dagisfilmer om samvetets röst. En följd av sekulariseringen är ju att

samvetet går helt vilse, och det blir inte bättre av att detta samhälle kallar in trupper, där samvetets röst inte är avsedd för otrogna. Det har de ju rätt i, sekulariserade sekter, särskilt när de själva ber om det, förtjänar knappast annan behandling, eller, rättare sagt, torde inte kunna förvänta sig annan behandling. Det vore ju förmätet att förvänta sig kristligt bemötande, när man själv avsagt sig alla moraliska anspråk. 

 

Flickor i Moskva har väl också sina stunder av rädsla, men de har en fördel: de ingår i en kristen gemenskap, där mannen ser kvinnan som medmänniska. En kvinna som faller, till exempel ner på tunnelbanespåren, kan räkna med att en man, i det aktuella fallet hela två, försöker rädda henne med risk för sitt eget liv. Alla tre överlevde genom att lägga sig platt mellan rälsskenorna, en möjlighet som inte finns för vare sig Öresunds- eller Pågatåg. Men rädda kvinnor är inget för en modern, jämställd man, inte ens rädda flickor. Han är ju en Alfons, det ryska nedsättande ordet för en man som försörjs och styrs av en kvinna. En man med samvetet gömt långt under sängen.

 

Alfons är den moderna, sekulariserade mannen utan samvetsfrid. Han är också en skapelse av feministiska mödrar sedan ett par decennier tillbaka, vilka fostrar dessa odjur, som går till skolan i 3e klass med napp och nalle, barn som är rädda för köttet på tallriken tack vare den moralistiska fostran och inte kan bilda försvar mot mobbing, eftersom alla är rädda att hamna utanför. Till och med lärarna deltar, det har jag själv stoppat med buller och bång på dagis. Tänk tanken: i vårt samhälle är vuxna med och mobbar 3-åringar. Det är samma kultur som placerar vuxna krigare med pubertala flickor på samma skola.

 

Men det blir inte bättre av att blunda, att inte vilja se eller visa filmen. Barnet till dem aktuella föräldrarna borde omhändertas för psykisk misshandel, eftersom de inte kan hantera en simpel vardag i barnets liv. Den som vill anmäla dagis för en filmvisning eller en viss film med ett visst innehåll, anmäler sig själv. Och sin Alfons.

Vinaora Visitors Counter

648991
Today
Yesterday
This Week
Last Week
This Month
Last Month
All days
4853
8010
21160
603764
62650
52511
648991
Your IP: 54.166.160.105
2018-06-21 23:27

Creative Contact Form

Kontakt
Fråga på