Himmel och pannkaka

I hemstaden har de tokiga kärringarna som har hand om vår framtida generation återigen bevisat att de inte borde få ha hand om våra barn. Den kända sanningen att fruntimmer inte kan fostra barn, bara

föda dem, degraderar nu vidare och ger vid handen att de inte ens kan ge dem mat. Efter glassförbudet kommer nu ett pannkakeförbud, som under sken av omsorg om allergiker sparar några kronor per barn och dessutom ger tanter hungrande efter uppmärksamhet just detta i ett par meningar i media över landet. Denna pedofila analogi med metoo gör dagis till ett förintelseläger med ständigt hungrande barn, som sedan kastar sig över allt de kan få tag i, särskilt under helgen, då de sätter i sig kilovis med godis och annat gott, inte för att det är gott, utan för att det är förbjudet. De förnedrar sig av all kraft inför föräldrarna och stoppar munnen full för att sedan be och böna om mer. Föräldrarna får utlopp för sina sadistiska sidor och plågar barnen med berättelser om vad de stygga barnen har gjort och inte gjort i veckan. Det är ett motbjudande skådespel. 

I ett försök att mildra den bakvända, helvetiska logiken bakom pannkakeförbudet för alla på grund av ett fåtal, som i flera fall inte ens har den sjukdom som de säger sig ha, de vill bara njuta av makten att andra får foga sig, har tanterna satt igång ett stort projekt för att hitta en metod att baka pannkakor utan ägg och mjölk, ett till synes omöjligt företag. Hela den svenska dietvetenskapen, där alla stora forskare nuförtiden är kvinnor, resonerar teoretiskt hur detta skulle kunna bli verklighet, och den stora uppgiften blir inte lättare av att pannkakan också måste bli aptitlig, för att inte säga himmelskt god. 

När män svär på ryska, använder de ett ord som börjar med bl, så när kvinnor och barn vill svära säger de blin istållet. Det betyder pannkaka, eller plätta. Att helvetet motsvaras av en pannkaka, rättare sagt att pannkakan snarare hör till himmelen är uppenbart för ortodoxa troende. De senare bakar blini utan ägg eller mjölk en gång om året, nämligen under fastan före påsk. Receptet är enkelt och bekant sedan 1000 år. Dennna pannkaka bakas också i skolor och på dagis för allergiska barn, där ingen skulle ens kunna tänka tanken att beröva 1000 barn pannkakor på grund av 1 barn. Sådana tankar framförs bara av Satan själv. Och när han får styra, blir det bara pannkaka av alltihop, blin.