Translate

Nazi-Sverige

Det är en av mina käpphästar att Västerlandet i allmänhet och Sverige i synnerhet är främlingsfientligt till sin natur och kultur. Det är inget värdeomdöme, bara ett faktum. En utförlig beskrivning av denna mentalitet finns i min bok En resa från Malmö till Moskva. När främlingsfientlighet blir

politik med den etniska reningen och överlevnaden som huvudmål och krig mot andra folk huvudmedel, som under de senaste 25 åren i Västerlandet och Sverige, kallas den nazism. Det politiska tricket för att dölja detta har i vår tid blivit att locka fram toknazismen, den fjantiga marschen och spelet för galleriet, där makten utser en syndabock, som anklagas för - nazism. Det är bara en avledningsmanöver för att fortsätta bomba hit flyktingar, där de här människorna flyr till de länder som bombar dem. Ganska fiffigt, lika väl uttänkt som den nazityska dödsindustrin. Människotransporterna kan fortsätta generera arbete och vinst samtidigt som människorna som väller ut ur transportplanen (gränskontrollerna vid Kastrup är också en avledningsmanöver) blir till nyttiga hatobjekt i det nya samhället. 

Grundvalen i det svenska samhället marscherar nu fritt på gatorna, och deras ideologiska förkämpar blir alltfler i det politiska livet, även om det mest är fjantnazister blir de inte mindre farliga den dag allt slår över. Å andra sidan är de bara den synliga delen av den svenska kulturella nazismen och har därmed den fördelen att den kommer ut i öppenheten och blir tydligare, lättare att bekämpa. Som sig bör förfäras människohandelns mediala mästare, men det ingår i spelet, som nu är högt. I samma media blir minus till plus, när ÖB besöker Nazi-Ukraina för att diskutera militärt samarbete mot det som är ryskt. I normalfallet skulle jag faktiskt betrakta nyheten som ukrainsk fejk, men det finns foton av Sveriges ÖB vid fronten i samspråk med ukrainska nazister, som är på jakt efter dem som talar det numera förbjudna ryska språket. Det är nazismens höjdpunkt, när militära medel tas till mot det som är främmande, och det är nazismens bärande tanke, dess kvintessens, att den främling som inte vill erkänna sig som smuts skall förintas med våld. Då kan chefen för det svenska försvaret (?) mot smuts i främmande land diskutera militärt samarbete med likasinnade.