Translate

Jul hemma

Den svenska regimens statskontrollerade media talar tyst om historien om mannen, som flydde världens bästa skräckvälde med sina tre döttrar. Flickorna hade efter moderns insjuknande i schizofreni efter

flytten till Sverige tvångsplacerats i en muslimsk familj, ett beslut som troligen fattas i rent rysshat. Den svenska regimen efterlyste och förföljde den ryska familjen under flykten till Polen, men polsk domstol beslutade helt naturligt om familjens återförening.

Den ryska familjen hade fallit offer för svensk propaganda, som talade om Sverige som ett centrum för allt det goda i världen, men hade glömt att berätta att detta inte gällde ryssar. Modern insjuknade snart i schizofreni i sviterna efter att familjens tillvaro blivit olaglig i paradiset. Den svenska propagandan hade också glömt att nämna det i Ryssland okända fenomenet arbetslöshet, som blev den offentliga förklaringen till att föräldrarna förlorade sina barn till regimens sociala Sonderkommando. Istället för att hjälpa till med livet, rullade det svenska statliga maskineriet över både föräldrar och barn i en undermedveten hämnd för Poltava. Den muslimska familjen fick runt 50 000 i månaden för att fostra de ryska flickorna i sann svensk anda, och snart hade de magrat och ärrats psykiskt i fångenskapen. 

Flickornas mamma hade lämnat sjukhuset, men fick kontaktförbud. Den svenska regimens företrädare lovade att fadern skulle återfå sina barn, om han skilde sig, fick jobb och skaffade bostad, vilket var omöjligt på grund av hans illegala status. Men fångenskapen i den svensk-muslimska familjen tidsbestämdes till barnens myndighetsdag. Den ryska handlingskraften tog över och fadern planerade en flykt värdig Petjerskijs flykt från Sobibor. Den lyckades, men pappan häktades i sin frånvaro för barnarov och efterlystes internationellt. Men den här gången samarbetade inte polackerna med de onda makterna, utan återförenade familjen och försatte den på fri fot. Döttrarna hade vid det här laget tappat 10-15 kilo i vikt vardera och såg ut som vore de rymlingar från Sobibor.

Men den svenska regimen fortsatte att kräva familjens utlämnande till världens bästa sociala omsorg, men polackerna har ännu inte hittat på en lag, som ger makten rätt att röva barn från en fader som inte har förlorat vårdnaden, medan det däremot fanns en lag som ger en förälder rätt att ta tillbaka sina barn från främlingar. Den polska domstolen hävde också den internationella efterlysningen, vilket betyder att den ryska familjen kan förföljas endast i Sverige.

Familjen kan fira den svenska julen i den nya bostaden i Chabarovsk och tända ett extra ljus för mamma, som blev kvar i det svenska dårhuset. 

 

Sök