Translate

Välj språk

En resa från Malmö till Moskva

FaceBookTwitterGoogle+

Från välfärdsstat till terroristbas med kärnvapen

Inom 10 år efter Palmes död började Sverige förvandlas till den terroristbas, snart med kärnvapen, som har varit med och

bombat och slitit sönder halva världen i våra dagar. Inom 10 år efter den svenske statsmannens död har politikerna, influerade av feminismen, förvandlats till dumma kärringar med Mowgli-komplex på ledande poster i samhället, där djungelbarnens fostran i människobyn har lett till att det egna folket i byn har tre val: anpassning, flytt utomlands eller kulturell och ekonomisk misär. Inom 10 år efter Olofs död och ungdomarnas demonstrationer för fred och segern över apartheid, har studenterna som tidigare diskuterade öppet med statsministern förvandlats till kränkta och trakasserade offer utan intellektuell spänst. Allt förklaras med att det är någon annans fel. Politiken som vilja till förändring av det egna och internationella samhället har under tiden som gått övergått i en viljelös politik i en lydstat, ledd av den nya tidens representanter: en karolinsk fjant och en korrumperad köksa.

Palme mördades dagarna innan han skulle resa till Sovjetunionen och tala om reformer i socialismen med Gorbatjov. En av dem som var med och förberedde de intellektuella grunderna för mötet var Vladimir Putin. Inom 10 år efter Palmes död var Ryssland på väg mot samma öde som dagens Sverige. Ett av skälen till att Ryssland lyckats styra undan denna väg är Palmes intellektuella inflytande på Putin.

Sök