Translate

Vem vill bli miljonär?

I sitt tal till folket meddelade president Putin att tredje barnet följs av en halv miljon från staten. Sedan tidigare finns en halv miljon för andra barnet. Presidenten meddelade också att

bolånen för barnfamiljer blir ungefär som för bankanställda och flyktingar i Sverige, dvs nära 0%. Härtill kommer skattesänkningar för barnfamiljer. För familjer med sjuka barn kommer staten att bygga ytterligare världsledande sjukhus inom onkologi med som alltid riktigt gratis sjukvård, alltså inga avgifter för ambulans, besök, inläggning, intyg, mediciner med mera som i andra länder med "gratis" sjukvård. Den nuvarande svenska, halvt illegitima regeringen har inte infriat löftena för onkologisk vård från 2014, där köerna tvärtom har blivit ännu längre. Skillnaden mellan blockdemokratins löften och eviga köer och persondemokratins beslut och disciplin är himmelsvid.

Det börjar också bli lätt att bli miljonär i Ryssland, särskilt för kvinnor och barn, till skillnad från världens bästa land för kvinnor Sverige. Det verkar som om någon sjuk varelse har blandat ihop olika undersökningar. Den svenska socialförsäkringsministern, påhejad av en rad ledande kvinnliga journalister i världens bästa kvinnoland, hälsar budskapen till Rysslands kvinnor med vämjelse och avsky. De säger att Rysslands kvinnor förtrycks av den sjuke, skamlige presidenten med alla dessa pengar och förmåner, att de ryska barn som föds ideologiskt bör hänföras till kategorin Födda av rasister, ja den ryske presidenten är troligen rasist. I Sverige är enda chansen för Svensson att bli miljonär att spela på Lotto eller konvertera till flykting, som min granne när han fick en bostadsrätt för 1,5 miljoner av Socialtjänsten. Förutom att vara kvinna och föda barn, finns det i Ryssland flera chanser för den enkla människan att bli miljonär, till exempel bli läkare eller lärare utanför storstäderna. Då får man en miljon och ett hus, och är man då kvinnlig läkare eller lärare och föder barn så bara rinner pengarna in i hushållskassan. 

Det är inte lätt att förstå varför människor med ryskt pass inte reser hem, det är och förblir en gåta. Med ett liknande samhällssystem i Sverige skulle metoo vändas upp och ner med kvinnor lurpassande i gathörnen om kvällen. Ministrarnas och journalisternas uttalanden fullkomligt dryper av avundsjuka mot persondemokratins barnvänliga samhällen, så den ungerske minister som kallade dem sjuka varelser var inte helt fel ute. Själv skäms jag över mina ministrar och journalister, och jag skulle inte ens sätta mig att skita på samma åker som de. Inte ens om jag fick en miljon.

Sök