Translate

Judisk fascism

Det har nu nått fram till åtminstone en notis om den ukrainska fascism som raserar de sista resterna av den konstgjorda staten Ukraina, en skapelse av den sovjetiska kommunismen. Västerlandets aggression gör det lätt att glädjas med

friheten och den ekonomiska utvecklingen på Krim, som firar fem år av en lyckad demokratisk kamp för en fredlig utveckling på halvön. I Ukraina liksom Baltikum marscherar fascismen i dagarna till minnet av kampen mot allt ryskt och judiskt i världen. Svastikor och rödsvarta flaggor vajar över hela Ukraina, som har skamligt och tyst stöd från Västerlandet. Hatet mot Ryssland och ryssar är så djupt att Västerlandet accepterar och firar fascismen. Gator och torg i landet har döpts om efter nazister, och vid sina besök i det Ukraina som nu tillhör den fria världen, kan tyska politiker, svenska diplomater och amerikanska och kanadensiska fascistättlingar vandra på Bandera-avenyn, Petljura-gatan och Sjuhevitj-torget. Troligen ryser de av välbehag över att nazismen faktiskt i efterskott har tagit hem en seger. I ett slaviskt land, som ju var mål och mening med hela andra världskriget. Ett annat folk som kan rysa av välbehag är judarna. Från Victoria Nuland, som delade ut bullar och  och ropade Fuck EU, till den politiska makten, som innehas av en judisk maffia, till oligarkernas plundring av landet i klassiskt förräderi av det ukrainska folkets intressen. Det ukrainska folket lever som djur och är så till den grad lurade att de numera njuter av att tala den rotvälska som kallas ukrainska. Historien spelar ukrainarna ett spratt, när de marscherar fram mot det ryska med facklor i händerna. Den fascistiska eldens sken lyser upp de judiska demagogernas trynen som en gång den röda revolutionen tog hela den ryska civilisationen i våld i en judisk hämnd på det imperium som 100 år tidigare tagit emot Europas jagade folk. Under ytterligare nästan 100 år skulle den kommunistiska staten rädda judarna undan fascismen och skapa staten Israel, alltmedan 10-tals miljoner ryssar, ukrainare och vitryssar gick under. Men otacksamhet verkar vara historiens lön, och det skulle krävas en generation sovjetiska judar i Israel för att den ryska civilisationens förtjänster skulle sjunka in i medvetandet. Israel firar numera Segerdagen på ryskt vis.

Den judiska fascismen i dagens Ukraina är en historisk absurditet, möjlig endast tack vare stödet från Västerlandet, som av någon anledning beslutat sig för att göra Ryssland till en fiende, kosta vad det kosta vill. Och det kommer att kosta, inte minst moraliskt. Hela det politiska paketet med rysshat, fascism, judisk oligarki och antisemitism är en skam både för Ukraina och Västerlandet, där Sverige har en stor skuld. Och det hjälper föga med en ynklig artikel om ukrainsk fascism. Skriven av en jude.

 

Sök