Translate

Demokraturens Kannibal Lektor

Den svenska demokraturen och dess genomförljugna trupper medger öppet att de stödjer de stackars förvirrade skaror av infantila rikemansbarn, hemmasittare och tokiga pensionärer som, ledda och påeldade av affärsdrivande judar som Navalnyj och Sobol, i några hundratal störde den demokratiska friden i Moskva, mitt under

min semester där. Nu sitter de här infantila barbarerna inför rätta och får tillbringa de närmsta åren i Sibirien, och förhoppningsvis hittar de demokratiska rättsmyndigheterna i Ryssland snart den svenska demokraturens penningkanaler till landet och de judiska affärsmännen får göra gemensam sak med sin store föregångare från början av 2000-talet. Det kom ingen rättshjälp från demokraturens föreläsare under rättegångarna i Moskva, och i artiklar beklagar de sig nu över att det svenska försvaret får mer pengar i kampen mot den ryska demokratin. Ja, landet har till och med infört en bankskatt för att sprida demokratur till Ryssland med militära medel.

Samtidigt har forskare, som i decennier varnat för det ryska hotet och med säker min uttalade att den senaste ubåten var rysk, fast den inte ens var en ubåt, börjat komma till insikt om att demokraturen håller på att slitas itu av motsättningar, som är självproducerade. Men det krävdes att bomberna började explodera på den egna gatan i den lilla universitetsstaden. Det handlar om samma infantilism som kunde märkas på Moskvas gator under några sommardagar, där skillnaden är att de infantila i Sverige är etablissemangets framträdande gestalter, i Moskva marginalens stackare. De främsta exemplen på svensk mjuk makt i världen blir också allt mer makabra, men den samlade bilden är homogen och harmonisk i sitt elände. Författare och journalister börjar samtidigt fundera på om det trots allt inte är i det egna landet som felen sitter, ja vissa talar om krig eller liknande tillstånd. Mitt i denna villervalla av intellektuell apokalyps vill så marginalens förkämpar i Ryssland ha mer pengar för att med hjälp av de tokiga på Moskvas gator skapa en säkrare värld för galningarna i Sverige. Jag menar, om det blir samma demokratur i Ryssland som i Sverige, är det svårt att föreställa sig hur det skulle vara gynnsamt för den svenska demokraturen. Då skulle ju de som går bärsärkagång på Moskvas gator, kunna få för sig att på liknande sätt påverka den svenska demokraturen.

Den svenska demokraturens härjningar i Ukraina och dess aggressiva dumpolitik mot Ryssland är förstås nog för en militär aktion från Rysslands sida, men den har av någon anledning inte kommit. Det råder ju ingen tvekan om att det potentiella hotet från den svenska demokraturen är reellt, så varför Ryssland inte slår till är för mig en gåta. Jugoslavien och Syrien borde vara nog argument för ett preventivt angrepp på den svenska demokraturen, för att inte tala om katastrofen i Ukraina. 

Den svenska demokraturen har som uttalat mål att blanda sig i och styra Rysslands utveckling, ett syfte som strider mot internationell rätt. En sådan politik står också i motsats till de universella mänskliga rättigheterna, vilket ju är en paradox, då syftet med humanitär inblandning och krigföring sägs grundas i omsorg om mänskliga rättigheter. Den här paranormala logiken har fått sin extrema utveckling i den svenska demokraturens senaste bidrag till mänsklighetens väl, en ouppfostrad och obildad barnrumpa och en universitetslektor, som förespråkar kannibalism. I korthet går deras ideologi ut på att människor ska sluta leva, så att de kan bli uppätna i framstegens namn. Jag gissar att denna svårsmälta ideologi kommer att utprovas i första hand på ryssar. Ideologin kan med fördel kombineras med den nya visumfriheten för svenskar till Ryssland, som inte har någon motsvarighet i den andra riktningen. Svenskar kunde då njuta av det ryska samhällets framgångar, framför allt den goda maten. Representanter för den svenska demokraturen kommer att serveras med särskild gästfrihet. 

Sök