Translate

Vita ryssar, röda bär

Polen och Litauen ha utnämnt en ny president. I Vitryssland. Enligt folkrätten är detta casus belli. Vitryssland har rätt att försvara sig, till exempel genom att gå till attack. Uppdraget skulle bli ganska enkelt, eftersom Vitryssland är i union med Ryssland. Idag får vi kanske en antydan om Putin är redo att förhindra ett nytt Ukraina, alltså kaos med fascistiska symboler, raserad industri och förbud mot ryska språket. Det vitryska folkhemmet, som letts av Lukashenko lika länge som Erlander, har inte förtjänat Ukrainas öde. Det vitryska folket vill inte gå vägen mot tokiga fruntimmer i främsta ledet, som utger sig för att vara kompetenta översättare med diplom, men talar engelska sämre än Linde. Det är kvintessensen av västerländsk utbildning, ja det är vår tids bildning. Universitetet i Minsk har en fakultet för lingvistik som är större än ett svenskt universitet. Den är nerlusad med presidentkandidater, som värvats till Västerlandets humanistiska högskolor och där övertygats om att de är undermänniskor på väg mot frihet. Alla dessa tjejer övertalas att se sig själva som duktiga frihetskämpar, medan deras föräldrar arbetar på traktor eller i traktorfabriken i det vita Ryssland. De är tillräckligt aningslösa, liksom ukrainarna, för att inte förstå att traktorfabriken kommer att säljas ut och stängas ner den dag de får för sig att frihet och normalitet är en verklighet som finns att nå, inte propaganda för de makter som vill sälja andra traktorer och andra jordbruksprodukter. Ukraina importerar idag fläskkött (!).
De tre korkade damerna tror att de är med och påverkar Vitrysslands framtid, att de vinner frihet för sitt land. Så är inte fallet. Redan det faktum att någon annan är med och bestämmer vad som är din framtid, betyder att du är ofri. Det är andra länder som påverkas i positiv riktning av Vitrysslands fall och ekonomiska ruin. Föräldrarna på traktorfabriken skickade dig att studera språk inte för att Vitryssland inte har möjligheter för individen, utan just för att denna möjlighet finns. När den vita revolutionen är fullbordad, kommer damerna att bara ha ett val - Moskva. Eller prostitution i Västerlandet.
Prostitution i Västerlandet, andlig eller kroppslig, är också målet för de organisationer där som leder och finansierar den blodiga karnevalen. Dessa har inget intresse av gula västar i Paris, frihetsdemonstrationer i Berlin eller hungerupplopp i USA eller att dra lärdom av äldreboenden i Vitryssland. De har inte ens något intresse av att släppa in vitryssar i sitt land annat än som jordgubbsplockare eller samhällsomstörtande presidentkandidater. De är inte intresserade av vitryssar, som de ser ner på redan i det ögonblick de säger att i Vitryssland finns repression, godtycke och våld. Som om det inte fanns i det egna samhället, som om vi valde vår statsminister, som om inte fyra partier var ett, som om verklig ondska och våld inte var ett problem i det egna landet. Det var därför den vitryska flickan skulle studera engelska, för att lära känna världen och sälja föräldrarnas traktor till hugade spekulanter, till exempel i det engelskspråkiga Indien. Eller översätta datorprogram i Europas ledande IT-land. Men inte, hon sviker sitt land, bland annat med stöd av det land som fram till 1986 stod som en fyr för den typ av stat som Lukashenko bygger. Med metoder som mördade dess främste företrädare och inledde ett förfall. Den främste företrädaren har tvingats ge namn åt organisationen som nu också medverkar i raserandet av det vitryska folkhemmet. Här behövs ju också bärplockare, till skillnad från Vitryssland, där jordgubbsodlingen har mekaniserats och industrialiserats. Troligen har även den revolutionära organisationens generalsekreterare köpt vitryska jordgubbar i affären, importerade som polska eller baltiska. Bären blir då genast demokratiskt goda. Fast de är röda.
 
 
  KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet!
 

Sök