Translate

Vaccinkrigarna

Samma dag som Den Store Vaccinexperten i en intervju i statliga svenska media hävdade att ett endosvaccin inte var tekniskt möjligt, meddelade det ryska forskningsföretaget Vektor att ett sådant vaccin

nu var verklighet. Det följer med i massvaccineringen i Ryssland från februari. I nästa andetag påstod den store vaccinkrigaren att ett klassiskt vaccin var en ouppnåelig dröm för mänskligheten. För andra mer upplysta är detta klassiska vaccin, det tredje i Ryssland nu också verklighet. Det tredje vaccinet har en långsammare utveckling, eftersom det ingår i WHOs program Covax, ett vaccinationsprogram för fattiga länder. Ryssland kommer här att dela med sig av vaccinet, så att det blir tillgängligt för världens 100 fattiga länder, där inget vaccin finns att tillgå, främst i Afrika. I Ryssland kommer detta vaccin med i massvaccineringen från mars. Det ser nu ut som om Ryssland kommer att vara fritt från corona till hösten, när nästa våg startar enligt epidemiernas lagar.

Det är inte troligt att Västerlandet, särskilt inte den engelskspråkiga delen, som står för hälften av de döda, kommer att klara uppgiften, särskilt inte med sådana experter. Tyskland har redan reagerat på kalabaliken och hjälper de ryska företagen med registreringen av de ryska vaccinen i EU. Ungern har redan börjat vaccinera ryskt och kommer att vara läkt till hösten. Men den västerländska inkompetensen bär på en annan risk, nämligen att förtroendet för makt, sjukvård och vaccin sjunker till en nivå, där både corona och andra sjukdomar får härja fritt. Det är redan ett faktum till och med i Sverige när det gäller mässling. Virus kan bli EUs fall, och är det de facto redan. USA med en halv miljon döda kommer att dammsuga världen på vaccin och Storbritannien kommer att ta smulorna, medan EU får betala för vaccin som de inte fått och inte kommer att få. Den enda räddningen är de ryska vaccinen. De skulle kunna smygas in med hjälp av AZs samarbete kring det första ryska vaccinet, men det troliga är att vaccinkriget kommer att leda till att Tyskland tvingar in det ryska vaccinet i den västerländska samhällskroppen, eller att länderna enskilt sluter avtal med Ryssland. Nu finns det ju människor som hellre dör än låter sig vaccineras med ryskt vaccin, eftersom de flesta av sina egna regeringar och media har övertygats om förekomsten av gift i allt som har med Ryssland att göra, och här finns samma problem som i mässlingsfrågan - förlusten av förtroende. När verkligheten tränger på är det inte hälsosamt att ha ljugit sig blå om allting annat. Det uppstår en situation, där vilket vägval som helst innebär ytterligare förlust av förtroende. Det är otänkbart att ta emot det ryska vaccinet, men också ganska otänkbart att bara låta befolkningen bli sjuk, vilket ju varit särskilt den svenska regimens politik. På experters inrådan.

 

KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet! 

 

 

Sök