Translate

Kylans imperium

På Seychellerna har nu runt 70% av befolkningen vaccinerats, liksom i San Marino. Men på Seychellerna fortsätter epidemin som om

ingen hade vaccinerat sig, medan italienarna de senaste veckorna har varit fullt friska, inga insjuknade och heller inga avlidna i infektionen. Seychellianerna köpte in det kinesiska vaccinet och den indiska versionen av AZ, medan marinerna valde den ryska vägen och nu kan andas ut på sina trevliga caféer och restauranger. Men både det kinesiska och det svensk-brittiska vaccinet är godkända i hela världen via WHO, medan Sputnik inte har fått svar på sin begäran på sju månader. Det är samma historia som med det ryska ebola-vaccinet, som är det enda som fungerar, men som är helt obekant för både bildade och obildade. Tiga är guld värt.

I Sverige fortsätter den intellektuella farsoten med böcker och vetenskapliga undersökningar, statistik och uttalanden, vilka låter berätta att det faktiskt var Sverige och svenskarna som gjorde rätt. Den ene artisten på vetenskapens och kunskapens scen är dummare än den andre, och läkare som skyndade sig att redan i mars förra året berätta att barn inte insjuknar träder fram i snyftreportage om hur rätt de hade. Efteråt. Då det har visat sig att barn inte blir allvarligt sjuka. Det var ju tur det, annars hade läkaren nu haft ett gruvligt samvetskval malande i den lilla hjärnan. Svenska staten genomförde ett mengelianskt experiment på barn under förra våren, och experimentet fortsätter med vuxna, som får ett trombotiskt vaccin med en dödssiffra som borde ha lett till att det stoppades i klinisk fas. Den här politiken har som mål inte att rädda svenska liv, utan att motstå allt ryskt, framför allt ryska framgångar. Hade den haft som mål att skydda svenska folket, hade vi nu vaccinerats med ryska vaccin. Politiken är bokstavligt talat suicidal, både för individen och samhället, och till och med för mig är den en gåta. 

Svenska affärsmän i forna storbolag kämpar förtvivlat för att hålla sig kvar på den ryska marknaden, och de går in i allehanda krumeluriska upplägg för att undgå det egna landets sanktioner. På andra hållet skulle Sverige stanna utan import av ryska råvaror, medan det motsatta utbytet saknas helt. Det finns inga ryska bolag i Sverige och ingen import av svenska varor av betydelse, särskilt under de senaste årens sanktioner och embargo. Det beror inte på ekonomiska faktorer, enbart av politiska skäl regleras marknaden så att det ryska inte ska komma in. 

Vi äter inte ens rysk glass, världens godaste och en ännu större framgång i världen än vaccin. Kina ledde länge det iskalla kriget, men nu har USA äntligen fått upp farten och överträffar den kinesiska importen. Tusentals ton glass färdas till världens supermakter utan en tanke på att den kan vara förgiftad, eller att omslagspappret innehåller propagandatexter. Den ryska kylan sveper över världen, och den som är förkyld kan nu både åta glass och vaccinera sig på ryska. Skulle vi därefter också börja dricka ryskt te från Kaukasus, kunde vi lägga ner inte bara FHM, FOI, MSB och SÄPO, som lever på att skrämmas och luras. För att inte tala om västerländska staliga Moskva-journalister, som nu alla är vaccinerade. Förmodligen äter de också god glass medan de skriver. Men det kalla kriget vinns av Ryssland. I allians med San Marino.

 

KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet! 

Sök