Translate

En jude har landat

I Libyen står 100 000 människor vid stranden och väntar på transport, ytterligare en miljon väntar lite längre bort på sin tur att få havsutsikt. I Marocko kommer tiotusentals till stranden för sitt liv simtur, medan andra folk anländer i

Lampeduza i tusental om dagen. I Sverige skjuts folk ner på öppen gata som i 30-talets Amerika, ja eller som i dagens USA, och våldtäkt, också de på öppen gata med föräldrar som handfallna vittnen, eller på statliga medias redaktionsbord, är väl snart den enda sexuella samlevnaden i den svenska synden. Som tur är har dessa missförhållanden minskat sedan 1970-talet, när vi inte hade lås på cyklarna, men ändå. Experterna pekar dock likt Karl XII med hela handen österut mot den verkliga faran för det svenska samhället, och med ryggen mot övriga små missförhållanden, vilka ju är helt normala i ett demokratiskt samhälle på väg mot fred och frihet, ylar de om blockad och sanktioner - mot Vitryssland. 

En ukrainsk jude, en vitrysk patient den här gången, som gillar att posera i SS-uniform i östra Ukraina, ja tydligen också att skjuta ner ryska barn, kvinnor och äldre, fångades elegant i luften av en säkerhetstjänst och ett luftförsvar som åtminstone tyskarna torde känna igen. Det "efterblivna" och "fattiga" och "auktoritära" Vitryssland satte de västerländska säkerhetstjänsternas stora projekt på pottan, och kommer nu också att lyckas med blockaden av det västerländska ekonomisk-politiska inflytandet, som så när lyckades rasera landet. Nu blir det inga fler jordgubbar i Sverige, inga jordbruksmaskiner i östra Europa och dyrare resor för alla västeuropéer, medan vitryssarna tar bussen, tåget eller flyget till St Petersburg för vidare resa västerut. Det blir ett jätteuppsving för vitrysk-ryska transportnät och hamnbyggen, två områden som nu i decennier finansierat det baltiska snyltarländernas statsbudgetar, där Lettlands politiker nu röstar för kidnappning av vitryska hockeyspelare för att byta mot den vitryske patienten, medan Ukraina nu har stängt in sig själv mot den ryska världen genom "blockad" av grannlandet. Om Ryssland skulle stänga ner handeln och arbetsmigrationen från Ukraina, skulle landets befolkning kvävas till döds eller fly i massor till det polska jordbruket. Kloka ukrainare och ukrainare med utbildning har redan flytt - till Ryssland, snart är det bara den judiska ledningen i Kiev kvar. 

Vitryssland är något så intressant som ett kontrafaktiskt faktum, som visar hur Sovjetunionen borde ha sett ut, dess mänskliga ansikte. Vitryssarnas övervintrade socialism befriar invånarna från jakten på arbete, bostad, sjukvård, dagis och skola, alla dessa moment som föder och göder den västerländska psyksjukvården och läkemedelsindustrin. Men det som nu står på spel är nästan viktigare, nämligen självrespekten och människovärdet. Georgien, Ukraina och Baltikum har lämnat den ryska världen för gott, Georgien, Estland och Litauen har redan förlorat det ryska språket. Med reservation för halva Georgiens befolkning, som är bosatt i Moskva. De krälar nu i det västerländska stoftet med ändan bar, får pisk när de inte uppför sig och förmaningar om hur de ska bete sig. 

Den västerländska aggressionen mot Vitryssland i ett vanligt ärende gällande flygsäkerhet, där det enda extraordinära var att det satt en nazi-jude på planet, är obegriplig i sin idioti i första delen, men fullt logisk i den andra. Västerlandet har en schizofren uppfattning av Andra världskriget och Förintelsen. Å ena sidan hejade alla på Hitler, när det begav sig, å den andra begicks brott mot judarna. Vips, så finner vi lösningen: om judarna hade varit nazister, så hade allt varit gott och väl. För egentligen handlade kriget om utrotning av ryssar i vid bemärkelse, vilket är uppenbart i dagens Ukraina, Georgien och Baltikum. Det var också uppenbart i Sovjetunionen, där en annan Eichmann byggde upp Gulag för utrotning av ryssar. Stalin satte en kula i pannan på honom 1938, men hans dotter överlevde och lever idag i USA. Ett ganska vanligt livsöde för både nazister och judar. Om de inte fångas in av ryssar eller  vitryssar, vill säga.

 

 KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet! 

 

 

Sök