Translate

Välj språk

Mest lästa

En resa från Malmö till Moskva

FaceBookTwitterGoogle+

På Västfronten intet nytt

Det kommer tusentals flyktingar till EU. Varje dag. Den sicilianska maffian tjänar grova pengar på att först sälja båtar och biljetter och sedan på att rädda passagerarna och inkvartera dem i läger. De svenska kommunerna och storföretagen

agerar och tänker på samma primitiva sätt som Cosanostra och jublar över varje nytt tillskott, eftersom staten öser ut pengar i saken. Summorna  är enorma och vinsterna skyhöga för dem som innehar rätt position i mottagarsamhället ända ner till socialtanterna, som knullar på arbetstid. Flyktingarnas insatser är också höga. Inte nog med att de riskerar sina liv, de riskerar i flera fall sina barns och sina kvinnors liv. Därutöver betalar de pengar i belopp som Svensson ens har sett än mindre haft i fickan under sitt liv för att förnedras vid gränsen, ja till och med bli beskjuten av dem som är skyldiga att ta emot asylansökan.

Nu har flyktingarna tagit fel väg, där fel flygbolag har sålt biljetter och ingen liga, stat eller kommun har håvat in deras pengar, och därför byter de mänskliga rättigheterna i EU riktning och tecken. Bakom de polska soldaterna står den ovalda EU-regimens lydiga folk och skanderar hejaramsor, samma folk som tidigare har tagit emot främlingar med ballonger, EU-flaggor och tårar. Känslor framkallas på politisk beställning, medan alla tankar är som bortblåsta. Det kallas värderingsbaserad demokrati, alltså godtycke, grunden för all diktatur. Människorna från Irak, Afghanistan och andra offer för liberalismens godtycke har inte en endaste liten tanke på att leva som de blir lärda, utan tvärtom kommer de att slå sig ner i det nya landet med fundamentalt traditionella värderingar, låt vara att publiken med hejaramsorna och soldaterna finansierar det hela. De, alltså vi, står för kostnaderna för det hat som importeras och förvärras just nu på gränsen. 

Människorna vid gränsen flyr från de krig som EU, särskilt Polen som USAs stridsspets i EU, har startat under de senaste decennierna. De flyr från främst från Irak, en amerikansk krigszon och lydstat, som styrs enligt ett värdlandsavtal, i likhet med Afghanistan och Sverige. Det hade alltså varit enkelt att inte skicka iväg människorna till Vitryssland, men de har ju betalat sin flyktväg till amerikansk krigsadministration. Det amerikanska värdlandsstyret kan också tänkas slå två flugor i en smäll genom att tjäna pengar på att skicka människor till Vitryssland, med förutsedda konsekvenser, eftersom biljetterna i Irak såldes med löften om vidare besök i EU. Då kan intjänandet av pengar kombineras med angrepp på den ryska världen.

Det mest häpnadsväckande är att Västerlandet i frågan kan stödja sig endast på en intellektuellt och moraliskt begränsad befolkning. Både orsakskedjan och de moraliska vägvalen är uppenbara för alla, även för de begränsade, men ändå har de polska soldaterna, alltid vid frontlinjen när det gäller att starta världsomfattande krig, ett grundmurat stöd i EUs befolkningar. Det gäller särskilt om den yttersta meningen, slutmålet, med aggressiviteten och skamlösheten är att angripa det ryska. 

Västerlandet är således berett att betala -bokstavligt talat - för sitt rysshat med importerat hat, där det förra är större än det senare. Människorna vid gränsen kommer förr eller senare att bli din granne, din förmånstagare och din värsta fiende.

I Vitryssland har integrationen av muslimer tagit sisådär 600 år, så Västerlandet har något att se fram emot. I de trakter där turisterna från Mellanöstern nu studerar det vitryska landskapet har muslimer kämpat sida vid sida med ryssar och vitryssar mot korsriddare, polska judejägare och litauiska fascister genom historien. De har alltid gått segrande ur striden. Så även denna gång. نْ شَاءَ ٱللَّٰهُ.

 

KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet!

 

Sök