Translate

Välj språk

En resa från Malmö till Moskva

FaceBookTwitterGoogle+

Para bellum

Aldrig har ett krig varit mera önskvärt än idag. Historiens ande skulle njuta, liksom Nemesis, om Zirkon-raketer skulle regna över Stockholm, Warszawa, Bryssel, Berlin och London, om

ubåtar med domedagsraketen Bulava cirklade utanför New Yorks hamn, San Francisco och Los Angeles, medan evighetsmaskinen Stormfågel stod redo i stratosfären att förgöra de länder som inte undertecknade kapitulationen. Det är nu perfekt läge för invasion i EU, genom att stoppa den gas som EU ändå inte vill ha mitt i smällkalla vintern, där folken nu håller på att möta samma öde som ryssarna under 1990-talet, när alla de varor som de tidigare handlat till vardags stigit i pris till en nivå, som raserar samhället. Avstängningen av gasen kunde enkelt kombineras med ett par ubåtar i engelska kanalen med en varning till amerikanska militärer i EU att inte ingripa: en enda rörelse skulle utlösa ett regn av överljudsraketer. Fientligt flyg och örlogsfartyg vid ryska gränsen kunde med fördel släckas med hjälp av radiovågor och förlora alla funktioner. 

 I Östeuropa skulle Polen och Baltikum först få besvara frågan vem som befriade judarna i deras koncentrationsläger och vilka länder som slöt vänskaps- och militära samarbetsavtal med Hitler. Därefter skulle dessa länder frivilligt flytta sina regeringar tillbaka till USA för att bli start- och landningsbanor för ryskt flyg. Ungern och Serbien skulle naturligtvis undantas från historiens räfst och rättning. Turkiet skulle få den avgörande frågan om det inte kunde vara dags att lämna NATO och istället beväpna miljoner lycksökare på vägen mot paradiset. Så det blev lättare att komma in i EU och kräva sin rätt. Ryssland och Vitryssland kunde hjälpa till genom att slussa hundratusentals beväpnade flyktingar genom Östeuropa.

 Landsättning av rysk trupp, som driver tusentals flyktingar framför sig, torde ha som huvuduppgift att angripa krigets främsta upphovsmän, nämligen media, där varje redaktion skulle ställas inför tribunalen för mänskliga rättigheter i Moskva. Liksom tyskarna 1945 skulle de få marschera längs hela Ringvägen fram till Röda torget, där deras artiklar skulle brännas på bål. EUs ledande politiker skulle avrättas utan tribunal mot Kremls murar och därefter transporteras till massgravar i östra Ukraina, som därefter inträder i Ryska Federationen.

Nato skulle utredas för krigsbrott, befinnas skyldigt och dess soldater avrättas i den irakiska öknen och dess chef hängas i Belgrad. Ryska skulle bli det enda officiella språket i EU, i likhet med situationen i Baltikum och Ukraina, fast tvärtom. De som inte vill lära sig, lämnas utan medborgarskap. Miljoner européer skulle förflyttas för arbete till östra Ryssland och Kina, där svenska klädföretag skulle förstatligas och producera arbetskläder. 

Någonting i den här stilen har den amerikanske presidenten fått höra av Putin under sina telefonsamtal till Kreml. Kärnan i samtalen har nu presenterats på papper i en ton, som fått Tysklands försvarsminister, ytterligare ett galet fruntimmer, att förorda ett förbud mot shopping på Champs Elysée för Putin och hans vänner. Personligen hoppas jag att Västerlandet följer den svenske försvarsministerns råd att avvisa de ryska förhoppningarna om fred och säkerhet i Europa, så att Östersjön får se de vackra ubåtarna klyva vågorna och den blåvita örlogsflaggan fladdra utanför de skånska stränderna, men framför allt så att svenska journalister slängs ut eller fängslas tillsammans med andra utländska agenter. Svenska soldater i Ukraina kunde decimeras av ryska krypskyttar, eller - underbara tanke! - tas till fånga och dömas för krigsbrott, lämpligen i domstol på Krim.

Fredsförslaget från Ryssland innebär slutet för Västerlandets aggressiva utrikespolitik under de senaste 30 åren. Liksom vi intresserade är trötta på spridandet av lögner om Ryssland och verkligheten och besvikna över alla försuttna möjligheter till samarbete med Ryssland, har ryssarna tröttnat på primitiv krigspolitik och löjlig propaganda. I tid som borde vara fredstid. 

 

 

KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet!

 

 

Sök