Translate

Lögnens historia

Den som känner verkligheten och studerar svenska och västerländska media i vår tid, när allting vänds till sin motsats, när mördare och ondskans företrädare hyllas, när Den Store Författaren använder ett språk som

för tankarna till 30-talet i samma tidning, när Den Store Historiken, jude, förvränger nazism till  frihet och demokrati, för att inte tala om Den Store Industripampens påstående att ryssar inte själva kan producera lastbilar, kläder och möbler, som de sedan länge gör bättre än de flesta, är det lätt hänt att förståndet får svårt att orientera sig. Men det är just krigs- och hatpropagandans mål. En sansad bedömning går att hämta i historien, särskilt i den tolkning av historien som sällan presenteras.

Någon gång kring år 900 gick den oerhörda nyheten över världen att Konstantin I, kejsare i Rom med ansvar för den kristna tron i hela världen, efter sjukdom och hemska mardrömmar med besök av Peter och Paul i drömmen, överlämnade hela den kristna makten till påven i Rom. Hädanefter betraktade sig påven i Rom som kristenhetens överhuvud, och 1054 fastställdes sammansmältningen av kyrka och stat, en förening som stod sig till 2005 i Sverige. I påvens hjärna föddes en tro (!) på den egna överlägsenheten, det som kallas papism, och denna tro spreds i den civilisation som kallas Västerlandet. I motsvarande mån spreds uppfattningen att den riktiga kristendomen, den ursprungliga tro som fanns kvar i Konstantinopel och senare under medeltiden flyttade till Moskva, var kätteri och på alla sätt och vis bara propaganda och ett missförstånd.

Brevet från Konstantin var en förfalskning, upptäcktes ett par hundra år senare, men det var redan utan betydelse. Västerlandet föddes i en lögn, och brevet erkändes som en lögn först under 1900-talet, samtidigt som det anmärktes att lögnen ju hade spelat en viktig, konstruktiv roll i Västerlandets och papismens historia. Så sant som det är sagt. 

För att dölja det faktum att Västerlandet föddes i en lögn, användes ett annat brev, nämligen Peter den stores testamente, där det fanns en utförlig plan för erövring av Västerlandet i en militär operation. Dokumentet hittades när Napoleon var i Moskva och studerades under hela 1800-talet och sågs som ett bevis på ondskefulla ryska krigsplaner ända fram till första världskriget. Testamentet citerades i seriösa militära rapporter så sent som 1985, och har under en lång historisk tid varit ett ovedersägligt faktum och bevis på rysk erövringslust. Testamentet är en förfalskning, en propagandaprodukt av sämsta sort, som egentligen redan från början borde ha blivit föremål för hån. Men när den ena handlingen lades till den andra, skapades inte bara en hel värld, Västerlandet, utan den fick också sin mission, grundad i lögn och hat. 

 Arkiven är fulla av mindre spridda, men mycket likalydande dokument, biblioteken är fulla av böcker, som hävdar detsamma som i de falska breven. De senare behövs inte längre, men deras anda förnyas varje dag av mindre lyckade skrivare. Så skapas, upprätthålls och överförs den västerländska traditionen och mentaliteten, vars historia inte har skrivits än, delvis för att den pågår än.

Fritz Scholz gjorde en snabb och målmedveten karriär i SS. Han inledde sina strider för medaljer och utmärkelser i Ukraina och slutade som chef för SS Division Nordland i Estland, där han stupade tillsammans med sina danska och norska soldater. Hans barnbarn, förbundskansler Scholz, har gjort en lika fin karriär med en höjdpunkt i omdömet "skrattretande" om Putins påstående att ett folkmord på ryssar pågick i Ukraina.

En kollega i det globala politiska etablissemanget, Uljana Suprun, är också barnbarn till nazister, fast ukrainska. Hon har återvänt,  tagit ukrainskt medborgarskap och blivit hälsominister. Hon har byggt upp biokemiska krigslaboratorier i Ukraina, ett 30-tal, där forskningen tydligen har gått ut på att skapa dödliga virus som särskilt angriper slaviska gener och transporteras med flyttfåglar, som häckar i Ryssland. 

Så förs den historiska traditionen vidare. Varje dag publicerar författare, historiker och industripampar samma brev om och om igen för att dölja lögnen i de första för hundra och tusen år sedan. Men det hjälper inte, för liksom det första var falskhet och lögn, blir också det senaste falsk lögn. Om detta handlar den ryska militäroperationen på den ryska civilisationens marker, där varken Scholz eller Suprun har att göra. De kan leva i sin egen lögn.

 

KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet!

 

 

Sök