Translate

Tantokrati

Det är uppenbart att Rysslands försök att träda in i den västerländska världen är över. Igen. Sovjetunionen var ett likadant försök, som inte heller den hade någonting med Ryssland att göra på den mentala nivån. I denna mening var 1917

samma invasion av Ryssland via Ukraina som Andra världskriget och dagens krig på ukrainsk mark. Återigen tvingas Ryssland arbeta bort sina illusioner och göra sig av med ett västerländskt förflutet.

De ständiga ansträngningarna att göra sig av med det förflutna verkar varje gång ha med en viss samhällsföreteelse att göra. Tsarens fru var den direkta orsaken till imperiets fall med sina sexuella eskapader med en rysk munk, tungomålstal och västerländsk ockultism. Hon var sjuk. Lenins fru mer än botaniserade i filosofin och kallades sig utbildad. Det var hon som raserade det ryska utbildningsväsendet, spred bildning till kulturberikande nationaliteter och släppte loss sexparader på Röda torget, där bögar och flator marscherade nakna. Det var hon som gav grönt ljus för den nya familjepolitiken med kvinnor som suggor och rätten att knulla vem man ville, om man var medlem i kommunistpartiet. Hon var galen (se Sex 1917).

Sovjetunionens store förrädare raserade inte Sovjetunionen, han sålde ut Ryssland. Sovjetunionen som en västerländsk, mental konstruktion levde kvar, och lever kvar, både i Centralasien, Kaukasus, Baltikum och, framför allt, Ukraina. Den nationella högfärden i kombination med ett krypande sinnelag frodas i de forna republikerna. Deras enda bidrag till den sovjetiska och dagens historia var och är att försvaga Ryssland, mentalt och ekonomiskt. Men viktigast av allt var att den store förrädaren gick i hustruns ledband i sina kaotiska politik. Hon var till och med professor i filosofi och vurmade för feminismen. Hon var en modern tant.

 I Västerlandet, som med cirka 10% av världens befolkning kallar sig Världen, återfinns den här tantokratin överallt. Statligt styrda media, TV, kulturinstitutioner och myndigheter leds eller styrs av galna tanter, medan staterna missköts av intellektuellt störda fruntimmer med hittepåutbildningar. Finlands regeringschef röker på, åmar sig i lesbiska ritualer med tafsande som skulle få Trump att rodna. Hennes politik går ut på att undanta ryssar från den humanitära rätten och bygga taggtrådsstängsel längs den finländska gränsen. Sveriges statsminister ljuger som en häst travar om terrorattentat i egna vatten. Storbritannien fick så när ett galet fruntimmer med en salladshjärna som regeringschef i det kaos som skapats av den förra tanten. Den totalt övernationella och fullständigt odemokratiska västerländska motsvarigheten till Sovjetunionen företräds av ett fruntimmer som inte ens bryr sig om vad hon säger. Hon bara babblar så till den grad att det är omöjligt att föra en diskussion. Hela den västerländska processen är en exakt kopia av Sovjetunionens sönderfall. Med samma främsta företrädare i bakgrunden. 

För hundra år sedan varnade poeter och författare i Ryssland för det kaos som var på väg. De såg de inverterade värderingarnas hot och det kaos som skulle följa, när husan ställde sig vid statens roder i den rörelse som kallades kommunism. Tack vare Stalin bröts denna utveckling, där Sovjetunionen återvände till det historiska Rysslands traditionella värderingar, ja faktiskt till Bibelns, präst som han var. Men i Västerlandet marscherade häxorna vidare och snart tändes de homosexuella, fascistiska bålen i Europa. Det var typiskt att både Mussolini och Quisling hade ukrainska hustrur, Quisling till och med två, samtidigt, som drev på, inspirerade av sina nyvunna utbildningar. Bögen Hitler, den pedofile Fadern, skrek och fäktade som en kärring i sin ilska över att Ryssland svikit de riktiga, satanistiskt kvinnliga idealen, där allt är uppochner och bakochfram.

Dagens Hitler bor i den ryska staden Kiev, varifrån han med hjälp av EUs häxor och bögar nu vill stjäla 350 miljarder dollar ur den ryska statskassan, förutom stöldgodset om 300 000 ton konstgödsel och miljoner ton ryskt spannmål, som sändes till europeiska hamnar i en stor blåsning av Ryssland, ledd av FN. Världens svältande barn fick inte ett endaste korn av all denna jordbruksproduktion, förutom tre fartyg som lyckades undvika västerländska hamnar. Övriga 294 fartyg stals tillsammans med lasten. Precis som Hitler fann en njutning att mörda judiska barn. Högst av alla, hysteriskt, skrek kvinnorna om nöden bland världens barn, som ryssar ville svälta ihjäl.

Ryssland lämnar nu den tantokratiska världen på samma sätt som för 100 år sedan. Västerlandet kan inte ens upprätthålla de inverterade värderingar som står som stridsord. Hela etiken rasar samman när gränsen mellan verklighet och illusion suddas ut, en etik som en gång skapade kapitalismen tack vare mannens arbete. Ryssland blir en autarki, dvs ett självstyre, och den ryska civilisationen drar med sig övriga världen. Den verkliga med 90% av jordens befolkning, inte den tantokratiska, som befolkas och behärskas av kärringar, häxor och allsköns fruntimmer.

 

KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet!

Sök