Translate

Välj språk

En resa från Malmö till Moskva

FaceBookTwitterGoogle+

Mitt tal på årsdagen

Om 1900-talet var lögnens århundrade, där den västerländska lögnen härskade i Ryssland och halva världen, blir vårt sekel en tid av sanning, grym, förfärlig och hemsk.

I Ukraina har

falska val och statskupp drivit landet mot undergång. I Sverige har lögnen försatt landet i kaos med korruption inte bara i den materiella världen, utan också i den andliga. Symbolen för detta förfall blir mannens och ordningens högste tjänstemans självmord för att han låtit sig främja och njuta av lögnens idéer. Det finns de som tror att lögnen fungerar effektivt, men de misstar sig å det grövsta.

Hela världen stannade upp i veckan och satte Ryssland i direktsändning. Vladimir Putin berättade den nya sanningen, den som verkligen fungerar till den grad att Svensson sitter hemma och gråter över räkningarna  och funderar på inköpslistan, varifrån tomater á 75 kronor kilot nu försvunnit. I Ryssland kostar tomaterna fem kronor, och Putin skulle gärna sälja även till Sverige.

Det finns de som säger att Putins påståenden är falska, vilket ju är en öppen lögn. Regimen i Kiev är öppet nazistisk i symboler, retorik och praxis, med förbud mot ryska språket och utrensning av allt ryskt som politik redan från 2004, för historiskt bevandrade redan från 1990-talet. Det går inte att förneka, du kan se det med egna ögon och höra med egna öron. 

Det påstås att Putin i detta tal sagt att den nazistiska regimen i Ukraina erbjudits kärnvapen, men det gjorde han inte. Han sade att V Z i Munchen uttryckligen hävdat att Ukraina strävade efter kärnvapenstatus, och att tekniken fanns i Ukraina. Liksom stöd från vissa kretsar i Västerlandet. 

Det förklaras som lögn att regimen i Kiev planerat krig mot Krim och Donbass, trots att detta krig pågått i åtta år och Krim hotades från en brittisk örlogsbas i Odessa. Vi vet detta, att säga att det är lögn, är lögn. 

Putin påstod att Västerlandet är i moraliskt förfall, vilket ju är uppenbart ur äkta kristen synvinkel. Den anglikanska kyrkan diskuterar bevisligen av vilket kön, eller inget, Gud skall vara. Att pedofili är närapå norm vet ju alla som följer EU-parlamentarikers öden.

Putin presenterar en annan verklighet, där sanning har en chans och ingenting är omöjligt. Det hjälper föga att skrivare i svenska statligt styrda media högtidlighåller lögnen på årsdagen av kriget mot sanningen, vilka fantasier om telefonsamtal från fronten eller lemlästade barn som än publiceras. Vi som föredrar sanning har sett ryska barn begravas och ynkliga, förvirrade ukrainska soldater ringa hem under åtta år. 

Aldrig tidigare har lögnen satts i bruk som i vår tid, inte ens i Ryssland under 1900-talet eller i Tyskland under nazismen. I det senare exemplet var lögnen helt öppen, den doldes inte. Den var så öppet deklarerad att ingen ens funderade på om det fanns någon sanning. Putins tal påminner oss om att sanningen finns, annars finns ingen mening. Hela Ryssland och halva världen tror honom. Det ryska folket är på väg att bli medborgare igen i sitt eget land, de jobbar över gratis, de skänker allt de har, de åker privat till fronten med strumpor, kikare och brev. Vanliga människor massakreras, ibland av svenska raketer, i sin iver att hjälpa sanningen på traven. I Sverige luras medborgarna att gå nazismens ärenden, medan ukrainarna reser från land till land, får en lägenhet och bidrag i varje land, varefter de hyr ut lägenheten och åker hem igen. Ju fräckare lögn, desto större tilltro, som vi vet.

Sanningen från Ryssland tar sig fram i små rännilar i Västerlandet, och glädjen och förhoppningarna är stora i Ryssland att det finns ord som är sanna, att Ryssland än en gång bär på ett stort budskap, den här gången om sanning. Ryssland försvarar inte bara Ukraina, hon kämpar för det fria ordet. Det finns ingen invasion av Ukraina, bara ett intrång i den lögn som människor i Västerlandet tvingas släpa på.

Jag vet att det är svårt att förstå historiens list och hånskrattet från Ryssland mot våra liv. Men större delen av världen lever utan lögnen om Ryssland, trots att Västerlandets budbärare reser jorden runt för att återanvända kolonialismens lögner om att det inte finns någon annan sanning. Men den finns, och den växer. Vårt sekel kan bli sanningens sekel. När den segrar, kan inte bara det ukrainska kriget ta slut. Men det blir inte lätt. Som den fd tyske presidenten sade: liksom 1945 kommer vi att försvara oss.

Det är sanningens tid, och den är vår.

Västerlandet måste lämna Ryssland och Ukraina.

Västerlandets krigsbrott i Jugoslavien, Irak, Afghanistan, Libyen, Sudan, Mali, Syrien, Ukraina och Ryssland måste utredas och ansvar utkrävas.

Sanningens krig har bara börjat.

Sanning från Ryssland, frihet åt Ukraina.

www.sydsvensken.se

 

KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet!

 

Sök