Translate

Välj språk

En resa från Malmö till Moskva

FaceBookTwitterGoogle+

Malmös nya tidning

Det är hög tid för en ny tidning i Malmö. Den skapas här och söker artiklar från och för alla som vet vad de vill läsa och skriva om.

Vad är Sydsvensken?

Denna sajt är till för dem som oberoende och intellektuellt vill ta reda på, presentera och läsa artiklar i olika ämnen med anknytning till Malmö eller i en strävan att berätta för malmöbor.

Allt innehåll sparas i en databas, som tillsammans med hemsidan bildar en websida.

 

Inloggning

För att logga in används det namn och lösenord som skapades under registreringen. Alla artiklar skall undertecknas med eget namn. Inloggade registrerade användare kan skriva och redigera artiklar.

Skriva artikel

Inloggad användare får upp en ny meny. För att skriva artikel, klicka på Skriv artikel. Därefter är det bara att sätta rubrik och lägga in texten. Artikeln går att redigera genom att klicka på Ändra.

Artikeln publiceras genom att status sätts till Publicerad.

Artikelkrav

Du som skriver skall inspireras av sanning och rättvisa. Artiklar som baserar sig på fördomar, politik eller andra intressen utanför oberoende och intellektuell spänst, dvs den typ av artiklar och reportage vi utan vidare ansträngning kan finna i statsstyrda SVT eller kommunpolitiskt styrda Sydsvenskan, kommer att föras vidare dit de hör hemma. 

Artiklarna skall ha anknytning till Malmö eller drivas av ett behov att berätta för malmöborna det du vet om verkligheten.

 

Sajtadministration

Sajten administreras av Stefan Gehander, som kan nås på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

 

Sök