Translate

Ryska skönheter och amerikanska missfoster

Ryssland framträdde på olympiska spelen så att den västerländska civilisationen blev lika hysterisk som den amerikanska abstinensplågade gymnastikdamen, som fullpumpad med

hormoner men utan sitt amfetamin, som ger mod och hybris, inte klarade att visa upp sig mot skönhetens ryska representanter. USA kom med 600 tävlande, varav 400 med psykiatriska diagnoser, vilka ger dem rätt att välja vilken doping de vill ha. De ryska segrarna i de klassiska OS-grenarna blir ännu större, eftersom ryssarna var helt rena från doping, som vanligt, medan amerikanerna var öppet dopade. 

Det barbariska Västerlandet med sina missfoster till representanter, varav nästan 200 könsförvirrade, fick flera anledningar att bekanta sig med den ryska kulturen, då Tjajkovskij framför den nya nationalhymnen, medan We will ROC you blivit den nya hejaramsan. Mot slutet var upprördheten över de ryska segrarna  så stor att OS befläckades av en grandios skandal, som  inte fick plats i västerländska media. I bakgrundskören fanns förlorande fransoser i fäktning, besegrade brittiska bögar i simhopp och simning samt helt följdriktigt svaga amerikanska simmare. Ryssland tog med halvt lag medaljer så att det räckte till en tredjeplats i antal, och när de brittiska bögarna förlorar makten i Internationella friidrottsförbundet kommer Ryssland att vinna medaljstriden. 

Men det viktigaste i OS har blivit doping och könsförvirring. Amerikanerna kan dopa sig hur de vill, eftersom ingen internationell organisation har rätt att kontrollera atleternas tillstånd. Nu spelar det mindre roll, eftersom dopingen är helt öppen och sker med läkarrecept som skydd. Hyckleriet är så stort och uppenbart att OS hotas i sina grundvalar. Samma hot utgör könsförvirringen, som ger män, som fortfarande drömmer om den idrottskarriär som aldrig blev av, möjlighet att ställa upp som kvinnor och till och med nå medalj. 

Ett tredje orosmoment var den klena svenska insatsen, som bekräftar tendensen av försoffning i den svenska idrottsrörelsen, till och med i pingis. Tydligt är att svensk kraft läggs på annat än skönhet och styrka, de antika ideal som gick från den grekiska till den ryska kulturen via Bysans. I Rom blev efterapningen ett fuskspel, ett plagiat, som under falsk flagg uppvisas i de grekiska spelen idag. Att Ryssland fick framträda utan flagga och nationalsång har nu fått en symbolisk betydelse; det finns ingen anledning att delta i sådana fuskspel för landet, medan idrottsutövarna får uppvisa både skönhet och styrka, framför allt i de klassiska grenarna. Till allmän beundran eller förfäran.

 

 

 KLICKA HÄR för en resa i rysk historia och mentalitet! 

Sök